Loading...

BUDIMO U KONTAKTU ZAŠTO DA SARAĐUJETE SA NAMA?
KVALITETNA USLUGA
KAKO DA VAS PRONAĐU?

Google AdWords je efikasan program za oglašavanje koji omogućava velikim i malim preduzećima da se oglašavaju na Google pretraživaču kao i Google-ovoj mreži partnerskih web sajtova.

Širom sveta hiljade preduzeća koristi AdWords za plasiranje tekstualnih, slikovnih i video oglasa kroz sistem zarade na bazi cene po kliku ili cene za hiljadu prikaza. Oglašavanje se zasniva na principu aukcije, tako da je AdWords izuzetno isplativ način da privučete potencijalne klijente.

Spasavanje podataka Servis laptop i desktop računara Instalacija i optimizacija softvera Uklanjanje virusa Zamena komponenti Prodaja hardvera i softvera Izrada On-line prodavnice Google AdWords i Analitics SEO optimizacija sajta WEB Hosting Reklamiranje preko Google i Facebook WEB dizajn PRO-Fotografija

Eksterna analiza Vašeg sajta, servis koji omogućava praćenje statistike o Vašem sajtu, trenutno najpopularniji alat za vođenje ovakve vrste evidencije.

RAZMIŠLJAJ EKOLOŠKI

Naš servis poseduje kompletnu servisnu radionicu za kvalitetno servisiranje toner kaseta. To servisiranje podrazumeva punjenje najkvalitetnijim toner prahom, zamene OPC, magnetnih i silikonskoh valjaka, zamene brisača, čišćenje skladišnog prostora otpadnog tonera, zamena biksni, zupčanika, opruga, podmazivanje istih veoma kvalitetnim mastima da ne bi dolazilo do škripanja i zastoja u radu.

Specijalizovali smo se za servis svih vrsta toner kaseta za HP, Samsung, Canon i Lexmark štampače, ali vršimo uspešno servis i za Brother, Epson i Konica Minolta laserske štampače.

Najbolji web sajtovi nisu brošure. Oni su više kao najbolji i najvredniji prodavci, posvećeni i uvek fokusirani!
office@planeta-racunari.com

Želite veću posećenost Vašeg sajta? Želite da Vam sajt bude na prvim stranicama pretraživača? Želite da Vas lako pronađu?

Ovo su neke od želja svakoga ko ima sajt. Google nudi besplatne alate pomoću kojih možete postići taj cilj. Nije lako ali je ostvarivo.

Naša firma ima dugogodišnje iskustvo u izradi web sajtova, kao i optimizaciji istih za Google pretraživač.

Ukoliko želite da Vam tim profesionalaca odradi kompletu optimizaciju Vašeg sajta, kao i mogućnost da u svakom trenutku dobijete pouzdane analize posećenosti, kao Google Partner možemo to uraditi umesto Vas na pravi način.

+381 (0) 32 722 310 +381 (0) 60 722 3100 +381 (0) 60 0716 746 Karađorđeva 6/7 32300 Gornji Milanovac PIB:106957267   MB: 62397314
START INTERNET PC SERVIS MALO O NAMA FOTOGRAFIJA KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI OnLine upiti