STUDIJSKA FOTOGRAFIJA PRODUKT I PORTFOLIO
office@planeta-racunari.com

Studijska produkt i

portfolio fotografija

NAŠ RAD. . .   

Jedan od najvećih problema svakog preduzeća je kako da uspešno vizuelno predstavi svoju ponudu. Kvalitetnu fotografiju je i danas teško priuštiti, što zbog cene, što zbog opreme, pa je samim tim to još uvek stvar prestiža.

Danas svako može biti fotograf, ali pitanje je samo kakav.

Reklame za mobilne telefone i all in one digitalne aparate Vam obećavaju neverovatne fotografije sa neograničenim brojem piksela. Međutim nijedna reklama Vam neće reći da sa takvim uređajima ne možete dobiti ono što Vama treba tj. kvalitetnu fotografiju.

Profesionalna fotografija ne zahteva naravno samo opremu, što je svakako jedan od četri potrebna uslova. Pre svega fotografija je zanat, a samim tim potrebno je dosta prakse i umeća da se uradi dobra fotografija. Potreban je adekvatan prostor sa rasvetom da bi Vaš proizvod dobio svoje pravo lice u obliku produkt fotografije. I na kraju, potrebno je izuzetno dobro poznavanje softvera za rad sa takvim fotografijama. Ukoliko nemate neki od ovih uslova, teško da će te moći dobiti ono što bi trebalo da dobijete, a to je pre svega zadovoljnog posmatrača vašeg proizvoda na sajtu ili katalogu.

Dobra fotografija nije rezultat nekakvih slučajnosti več isključivo rezultat napornog rada.

Mnoge firme sa kojima sarađujemo ili smo na nekom početnom nivou uspostavljanja poslovne saradnje, koje sebe smatraju ozbiljnim na tržištu, ipak ne pristupaju ozbiljno predstavljanju svojih proizvoda. Vrlo često su fotografije na njihovim sajtovima veoma niskog kvaliteta, te posetilac sajta obzirom da ne može da vidi u punom svetlu proizvod, traži dalje - bolje opise karakteristika, i ne retko pretražuje internet ne bi li negde našao sliku proizvoda koja je bolja od one koju gleda na proizvođačevom sajtu. Ne treba zaboraviti da slika govori 1000 reči. Prava fotografija će sigurno privući pažnju zainteresovanom posetiocu, a to je šansa da će on postati i Vaš kupac. Upravo zbog toga, studijski uslovi su ono što možemo ponuditi svakom klijentu kako bi dobio fotografiju koje se neće stideti.

U radu sa proizuvodnim preduzećema i razgovoru za njihovim predstavnicima prodaje, jedna od problema predstavljanja proizvoda je svakako i marketinški prikaz tog proizvoda. Naša koncepcija izrade najmoćnijeg marketinškog medija tj. web sajta se ne završava samo dizajniranjem i izradom programskog koda kako bi se sajt visoko rangirao na pretraživačima i uspešno funkcionisao na WEB-u, već smo išli na zaokruživanje te celine i investirali u otvaranje foto studija za produkt i portret fotografiju, kako bi na sajtu koji izrađujemo, proizvod klijenta prikazali u najboljem svetlu, kreirajući fotografiju najprofesionalnijom opremom da bi se proizvod video do najsitnijih detalja, jasno osvetljen, bez pozadinskih scena i sa fokusom na ono što je najbitnije na tom proizvodu. Dugogodišnja ljubav za hobi fotografijom je prerasla u bavljenje profesionalnom fotografijom.

01 Distances 02 Maro Maro 03 Embroidery 04 Seventh 05 Ninth 06 Blow Wind 07 Sa Sa 08 Nikola's Kolo 09 Good Day

I MALO ŽIŠKE . . .

FOTOGRAFIJE
START INTERNET PC SERVIS MALO O NAMA FOTOGRAFIJA KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI OnLine upiti