“Dizajn bez strategije se naziva `umetnost`. Dizajn sa strategijom se naziva `marketing`.

Poseban segment u poslovanju naše firme predstavlja izrada internet sajtova za potrebe klijenata. Sa svima koji u nama prepoznaju kvalitetnog partnera koji im treba u poslu. Radimo lep, moderan i stručan web dizajn.

Vršimo izradu sajta sa kompletnom uslugom koja obuhvata profesionalne konsultacije tj. detaljne analize Vaših potreba, registraciju domena, najkompletniji hosting na tržištu koji ne delimo po nekakvim grupama, već, hosting radimo sa kompletnom i maksimalnom podrškom za svakog klijenta. Specijalnost nam je izrada sve aktuelnijih internet prodavnica.

I naravno sve je začinjeno vrhunskom profesionalnom fotografijom, što znači da će te uvek biti lako prepoznati na tržištu svojim fotografijama, a ne univerzalnim koje se kupuju i sreću na dosta sajtova.

WEB marketing je okosnica stvaranja i održavanja pozitivnog prisustva na internet pretraživačima.

Vaš sajt mora biti dostupan i robotima koji će indeksirati Vaše stranice, ali i ljudima koji će ga posećivati.

Trudimo se da u komunikaciji sa klijentom dođemo do što je više mogućih poslovnih termina koji su vezani za njihovu ponudu. Upravo po tim terminima i ljudi koji pretražuju internet dolaze do sajtova koji ih interesuju.

Radimo dosta na funkcionalnosti naših sajtova. Takođe, radimo i SEO podršku za sajtove koje mi nismo radili. To je jedan kompleksan posao koji zahteva dosta vremena kako bi se našli pravi kvalitetni termini koj će se integrisati u Vaš sajt. Jedna stvar koju firme često zaboravljaju je -

 - web sajt je živa stvar.

NIje dovoljno uraditi sajt i više ga ne održavati. Takav sajt pretraživači kao što je recimo Google ne vole. Takođe ne vole ni takozvane spam sajtove, tj. sajtove sa pretrpanim terminima, rečima koje ne opisuju ništa na tom sajtu ali ipak su tu i time ugrožavaju rangiranje sajta na pretraživačima.

Trenutno nema firme koja sebi sme da dopusti da bude neaktivna na internetu. Sve ovo se može učiniti kao trka sa Vašom konkurencijom koja po pravilu nikad ne stoji.

SEO marketing i redovno održavanje sajta je okosnica stvaranja i održavanja pomenutog pozitivnog online prisustva na internetu. Ključ uspeha jednog sajta je pravilna optimizacija, takođe poznata sao SEO (Search Engine Optimization).


Šta ako niste iz Gornjeg Milanovca, a treba Vam sajt i u nama ste prepoznali partnera koji Vam može pomoći u realizaciji istog?

Jednostavno nas pozovite!

Kompletnu komunikaciju možemo obaviti putem email-a, telefonski kao i preko Viber-a ili Skypa, sve do onog trenutka dok ne bude bilo potrebno da se odradi fotografisanje poslovnog okruženja ili proizvodnog programa tj. da se uradi produkt i profil fotografija, gde bi naši zaposleni došli i uradili taj deo posla u dogovoru sa Vama.


Do sada smo uradili preko 70 sajtova od kojih mnoge i dan danas redovno održavamo i menjamo na određeni vremenski period .

Iskustvo dugo više od 12 godina učiniće da na Internetu imate uspešan web sajt koji će Vas predstaviti u najboljem svetlu.


Naši sajtovi ne koštaju 99 EUR ili 199 EUR!

Takve ponude često možete pronaći u ponudi na internetu, a onda kada krenete u realizaciju dogovora, na kraju počnu da Vas ucenjuju za razne doplate u vidu dodatnih strana, dodatnih megabajta prostora, dodatnih email adresa, dokupljivanje baza, a fotografije da ne pominjemo. Uglavnom se koriste one koje nemaju nikakve veze sa Vašom firmom i Vašom ponudom. Tekstovi koji opisuju Vašu ponudu, Vašu firmu, nikako ne treba da budu univerzalni.

Približite Vašu firmu kupcu Vašom pričom!

Mi cenu formiramo na osnovu analize zahteva svakog klijenta i uz obostrano pregovaranje dolazimo do cene koja je prihvatljiva za obe strane.

Razlog zašto je to tako je pre svega jer ni jedna firma nije ista. Svaka ima svoje zahteve, svoje proizvode, svoj nastup na tržištu i baš zbog toga ni sajtovi ne mogu da budu univerzalni, već rađeni za svakog od Vas posebno.

Izrada sajta nikako nije serijska proizvodnja, već pre bi se reklo ručni rad.

Ne kažemo da ni taj jeftin sajt nije sajt, ali pre bi se reklo da je više kao halo oglasi, a to je nešto što sigurno ne želite da imate na internetu.

U izradu sajta ulazimo sa planom, sledi realizacija pa testiranje i na kraju postavljanje na internet mrežu kao i ubrzano prijavljivanje na internet pretraživače radi lakšeg pronalaženja Vašeg sajta na internetu.

office@planeta-racunari.com
Dizajn Razvoj SEO Vebsajt Strategija Hosting
+381 (0) 32 722 310 +381 (0) 60 722 3100 +381 (0) 60 0716 746 Karađorđeva 6/7 32300 Gornji Milanovac PIB:106957267   MB: 62397314 START INTERNET PC SERVIS MALO O NAMA FOTOGRAFIJA KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI OnLine upiti